Masinotehnik - rezervni delovi za industriju
TRADICIJA
Više od tri decenije postojanja garancija je i potvrda trajanja ...

POSLOVNOST
Preko 200 korisnika koristilo je proizvode i usluge naše kompanije ...
O NAMA

MASHINOTEHNIK d.o.o. je privatno preduzeće specijalizovano za izradu, remont i servis rezevnih delova za industriju i privredu. Inicijalno preduzeće je osnovano u Švedskoj 1973 godine, a paralelno sa liberalizacijom propisa o osnivanju privatnih preduzeća u SFRJ, firma se prebacuje u maticu. Kao takvo znači, postoji više od tri decenije, i vremenom nije menjao svoj profil, već je ostao veran svojoj viziji da samo firme strogo profilisane u svojoj branši mogu izdržati jaku tržišnu utakmicu na duže vreme , što je praksa i potvrdila.
Kompanija nema stalni proizvodni program, već posluje po principu brzog odgovora na potrebu klijenta, koja je po pravilu uvek dugačija i raznovrsna.
Asortiman prikazan na sajtu predstavlja vertikalni presek iz skorije prošlosti , i ni u kom slučaju ne predstavlja niti najkompleksnije ili najreprezentativnije poslove kroz koje je firma prošla u svojoj istoriji. Iako je nemoguće nabrojati kompletnu ponudu usluga i proizvoda, nekorektno bi bilo tvrditi da je neograničena. Svoje limite nastojimo da nadomestimo kooperacijom sa nizom podizvođača usko specijalizovanih u svojoj oblasti, kako bi zaokružili kompletan proces do finalne isporuke funkcionalnog dela klijentu. Međutim ovaj oslonac je doziran u prihvatljivim granicama. Posao ne prihvatamo ukoliko najveći deo posla nismo u stanju da finaliziramo u svojim pogonima, na vlastitim mašinama i opremi , jer je to jedini put da se isprati ceo proces pod vlastitom kontrolom, i u dinamici koja se traži.
U nadi da smo se predstvili realno, bez lažne skromnosti i bez nekritičke samodopadljivosti, očekujemo Vaš skori kontakt bilo putem e-mail-a, faksa ili što bi nam bilo posbno zadovolstvo, ličnom posetom.